18.10.2013

4-v B:n Tähkäpää-juhlat

B prinsessani tosiaan täytti 4 vuotta melkein 4 viikkoa sitten. Neuvola sillä oli vasta tällä viikolla. Kaikki tehtävät teki hienosti, ja osasi juttuja, ja palapelikin oli ihan liian helppo. Kotona kun se tekee 100 palaisenkin, ja varmaan osaisi ton 150 palaisen Draculaurankin tehdä yksin, mutta yhdessä me ollaan sitä vielä tehty. Ja siellä neuvolassa oli ehkä joku 12 tai 16 palainen se palapeli :D
B kauan puhui kaikki L-kirjaimet J:nä. Vaikka on jotain vuoden osannut sanoa ällän jos pyytää sanomaan, muttei lauseissa ole käyttänyt sitä, kun nyt ehkä  kuukauden tai pari. Että puhuukin nyt jo ihan riittävästi, kun ei tarvitsekaan osata vielä sitä R:ää sanoa.
Kooltaan taitaa tulla tähän mun tän hetkiseen olomuotoon, mitään pitkää on ehkä turha odottaa tästä tytöstä. Itse olin kyllä 4 vuotiaana yli metrin, vaikka jäinkin 'vain' 158 senttiseksi. Mutta Barbie on pieni ja söpö vaikka oli vain 94cm.

Barbien synttäreitä vietettiin kahtana eri viikonloppuna, ja molemmat meni hyvin verrattuna siihen kun D:n 1v synttäreihin olin niin pettynyt kun sinne ei tullut melkein ketään. Toisena vkl oli B:n kummi Helsingistä ja lapsikaverivieraat ja toisena B:n poikaystävä N perheineen meillä yötä ja muut vieraat kävi myös. Lapsikavereita B kutsui pihalta ja kerhosta ja tanssista 13 kpl, neljä niistä tuli, ja neljä ilmoitti että ei pääse tulemaan. Että taaskaan en osaa käsittää miten vaikeaa joillekin on ilmoittaa synttäreille saapumisesta tai esteestä! Onneks oli muitakin vieraita, niin tuntui koti ihan tarpeeksi täydeltä.

D oppii melkeinpä päivittäin uusia sanoja ja kiipeilee paljon. Tuttipullosta siirryttiin nokkamukiin ja se on vaikeuttanut tosi paljon etenkin nukkumaanmenemisiä. Mutta ihme kyllä, nyt on ehkä kuukauden ajan nukkunut melkeinpä kokonaisia öitä!



B sai paljon kivoja lahjoja ja pääasia että oli kivaa. Tässä kuvapläjäys mun 4-vuotiaasta B 'Prinsessa Tähkäpäästä' ja kakuista (vaikka joku nyt olisikin epäonnistunut)























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti